Ispis

Natječaj za sudjelovanje u mobilnosti učenika u okviru Erasmus+ projekta

on .

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U MOBILNOSTI UČENIKA U OKVIRU ERASMUS+ PROJEKTA

,,RAD I USAVRŠAVANJE U IRSKOJ"

NATJEČAJ JE OTVOREN OD 21.11. 2022. DO 4.12. 2022.  

Naša škola ove se školske godine (2022./2023.) uključuje u Erasmus+ projekt, u sklopu kojeg je predviđeno studijsko putovanje u Irsku gdje će 15 učenika u zanimanjima kozmetičar, frizer i pediker dobiti priliku za iskustveni rad u Irskoj.

Agencija za mobilnost i programe EU na temelju Odluke o dodjeli financijske potpore za projektne prijedloge u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za godinu 2022. za program Erasmus+ - Ključna aktivnost 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja učenika prihvatila je projektni prijedlog naše škole te nam odobrila financijsku potporu u iznosu od: 40 661,00 EURza projekt pod nazivom ,,Rad i usavršavanje u Irskoj“

Predviđen broj učenika za inozemnu praksu je 15 i to učenici  3. razreda u smjerovima frizer i pediker i 4. razreda smjer kozmetičar. 

Više o kriterijima natječaja pročitajte u priloženim dokumentima.

Erasmus+ najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja (opće obrazovanje, visoko obrazovanje, obrazovanje odraslih), osposobljavanja (strukovno obrazovanje i osposobljavanje mladih i sport.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) javna je ustanova u sustavu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koja provodi i promovira programe Europske unije i druge međunarodne programe u području znanosti, obrazovanja i osposobljavanja mladih.

Priloženi dokumenti:

1. Natječaj za sudjelovanje u mobilnosti učenika u projektu Erasmus+

2. Obrazac 1 – Iskaz interesa

3. Obrazac 2 – Dodatni bodovi

4. Obrazac 3 – Suglasnost roditelja/skrbnika