Ispis

Obavijest o donošenju Odluke o osiguranju prijema priopćenja...

Napisao/la Super User. Posted in News

Na temelju članka 39. Zakona o sustavu civilne zaštite („Narodne novine“broj 82./15.), čl.13 Pravilnika o tehničkim zahtjevima sustava javnog uzbunjivanja stanovništva(„Narodne novine broj 69./16.) i čl. 6. Uredbe o jedinstvenim znakovima za uzbunjivanje („Narodne novine“broj 61./16.) ravnateljica Obrtnička škole Gojka Matuline Zadar donosi

ODLUKU o osiguranju prijema priopćenja nadležnog Centra 112 o vrsti opasnosti i mjerama koje je potrebno poduzeti u Obrtničkoj školi Gojka Matuline Zadar

I.

Donosi se Odluka za osiguranje prijema priopćavanja nadležnog Centra 112 Zadar o vrsti opasnosti i mjera koje je potrebno poduzeti u Obrtničkoj školi Gojka Matuline Zadar, budući se radi o ustanovi u kojoj se u određeno vrijeme (07:00 – 20:00 sati) okuplja veći broj djece, učitelja i roditelja.

II.

Za prijem priopćavanja nadležnog Županijskog Centra 112 Zadar, određujem domara Predraga Bjedova.

U slučaju odsutnosti imenovanog za prijem priopćavanja određuje se Petar Inić, pedagog Škole.

III.

Primljeno priopćenje od nadležnog Centra 112 Zadar o vrstama opasnosti i mjerama koje je potrebno poduzeti unutar objekta, prenijet će se usmenim putem ili  putem pisanih obavijesti.

IV 

Nakon prijema priopćenja nadležnog Centra 112 Zadar i provođenja na zaposlenike i korisnike ustanove, za izvješćivanje o poduzetim mjerama određuje se Silvana Ujdur Bilan, ravnateljica.

V.

U slučaju nastalih promjena koje se odnose na određene osobe za prijem priopćavanja obvezuje se Silvana Ujdur Bilan, ravnateljica, dostaviti nove izmjene i dopune o osobama za prijem nadležnom Centru 112 i upoznati određene osobe s donesenom Odlukom i njihovim obvezama u slučaju prijema priopćenja o vrstama opasnosti i mjerama koje je potrebno poduzeti u prostorijama Obrtničke škole Gojka Matuline Zadar, poradi zaštite građana i materijalnih dobara.

VI.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja, a objavit će se na oglasnoj i web stranici škole, te tako biti dostupna široj javnosti.

Sva priopćenja primaju se na mail adresu škole: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

 

KLASA: 602-03/21-01/52

URBROJ: 2198-1-66-21-01

 

U Zadru, 18. 03. 2021.

Ravnateljica:

Silvana Ujdur Bilan